COMUNICATS I NOTES DE PREMSA

EN AQUESTA SECCIÓ TROBARÀS EL MANIFEST DE COORDINACIÓ DIGITAL EN LLUITA I TOTES AQUELLES NOTES DE PREMSA QUE ES VAGIN GENERANT. ÉS UN PUNT DE TROBADA DE TOTES AQUELLES DOCUMENTACIONS QUE ES GENEREN CERCANT EL MÀXIM CONSENS DE TOTES AQUELLES PERSONES QUE SÓN COORDINADORS I COORDINADORES DIGITALS DE CATALUNYA.

EL MANIFEST

MANIFEST QUE RECULL LA SITUACIÓ I CONDICIONS LABORALS EN QUÈ ES TROBEN ELS I LES COORDINADORS/ES DIGITALS DE CATALUNYA:

Comunicat OFICIAL general (SENSE sotasignants).pdf

AQUEST MANIFEST HA ESTAT ENVIAT AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ AMB DATA 13.12.2022, INCORPORANT LES DADES DE TOTS I TOTES AQUELLES COORDINADORES QUE SECUNDEN EL MANIFEST.

ETS COORDINADOR/A I T'HI VOLS ADHERIR? OMPLE EL FORMULARI

DESCARREGA EL PDF

PAQUET DE MESURES ENVIAT AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

Proposta paquet mesures CDC.pdf

DESCARREGA EL PDF

PARLAMENT DE CATALUNYA

29.06.2023 - PARLAMENT DE CATALUNYA: Moment històric per CDC en lluita, el parlament aprova dues propostes de resolució que evidencien la problemàtica de la nostra situació i obren el camí a concretar les mesures que facin efectives les dues resolucions!

13b612.pdf

Pàgina 75. Punt 5.

Reconèixer la figura de la coordinació digital dels centres com un càrrec d’especial responsabilitat als centres educatius, eixos clau i vertebradors de la transformació digital, preveient la partida pressupostària necessària per permetre també augmentar les hores de les coordinacions digitals, a fi d’assegurar la qualitat pedagògica de les polítiques educatives i per garantir l’èxit dels projectes d’innovació digital de Catalunya.


Pàgina 88. Punt 2.

Reconèixer la figura de la coordinació digital com un càrrec d’especial responsabilitat als centres educatius, que impliqui la valoració d’aquests docents com a eixos clau i vertebradors en la transformació digital, per tal de garantir l’èxit dels projectes d’innovació digital de Catalunya. Aquest valor inclourà la partida pressupostària necessària per garantir el reconeixement d’aquest càrrec i que alhora permetrà augmentar les hores de les coordinacions digitals, a fi d’assegurar la qualitat pedagògica de les polítiques educatives. Amb aquest objectiu, garantir a coordinadors i coordinadores digitals una atribució horària i complement retributiu en funció de les línies del centre i la quantitat d’aparells electrònics a gestionar i que aquesta atribució sigui compatible amb altres complements per càrrecs simultanis (tutories, coordinacions d’àmbit o de nivell, equip directiu, etc.).


Descarrega el butlletí aquí

COMUNICATS I NOTES DE PREMSA

21.07.2023 - COMUNICAT en relació amb la nota de premsa del Govern sobre l’augment de la inversió en equipaments informàtics fins al 2029 

20230721_Comunicat OFICIAL.pdf

04.01.2023 - NOTA DE PREMSA El preu de la digitalització 

Nota de premsa gener 23 (1).pdf

15.12.2022 - NOTA DE PREMSA Coordinadors/es digitals: La vergonya de la transformació digital als centres educatius. 

Nota de premsa desembre 22.pdf

ARXIU HISTÒRIC: UN PROBLEMA QUE VE DE LLUNY...

Manifest del 16.04.2000 per a una major atenció informàtica en els centres d'ensenyament i, document-marc sobre la situació de les TIC als centres educatius d'àmbit no universitari del 4.06.2003.

Manifest 2000.pdf